Træning, Kusmi Tea Detox og paleo pandekager

paleo protein pandekager kusme tea detoxpaleo protein pandekager

I dag har jeg været i motionscenter kl 8.00!!! Med alt det julemad og slik jeg har spist på det sidste er det vist ved at være på tide med lidt sundere mad og motion…

Det var nu ikke fordi jeg var vanvittig frisk da vækkeuret ringede – men når jeg har meldt sig på et hold er motivationen alligevel lidt større – og når man har en aftale er man jo nødt til at møde op. Det virker i hvert fald for mig.

kusmi tea detox

Min søster havde sørget for en julegave fra hestene – hvor sødt af dem 🙂 Ved så ikke om det er en hentydning til at jeg skal til at tage mig sammen – jeg fik nemlig en lækker Kusmi Tea detox. Den både dufter og smager rigtig skøn!

kusmi tea detoxpaleo protein pandekager

Da jeg kom hjem lavede jeg en portion protein pandekager med en frisk pære og en kop af den nye Kusmi Tea.

Jeg har jo laver paleo pandekager en del gange før (se her) og det var da også næsten samme opskrift som tidligere jeg brugte – men kun med 2 æg, da jeg ikke var så sulten.

2 æg
30 g mandelmel
saft fra 1/2 appelsin
1 tsk groft kokosmel

Nu er jeg snart klar til julefrokost kl. 13 – og selvom jeg har været sund ind til videre i dag – skal jeg selvfølgelig smage på alle lækkerierne! Jeg skal selv have tilbehør med til den hjemmelavede is – og det er bestemt ikke sundt – I tell you! Men forhåbentlig kommer det til at smage rigtig godt.

Nina Jochumsen / Vangelyst

2 tanker om "Træning, Kusmi Tea Detox og paleo pandekager"

    • Thanks Julie – we have had a lovely Christmas. Tomorrow I have to go to work again – but luckily only for one day and then we have two days off again.

      Hope you have had a happy Christmas too.

      Nina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.