Julebordet 2013 // table setting Christmas 2013

Julebord borddækning juleaften

S√• er juleaften forbi og i dag har vi haft en stille og rolig dag med bes√łg af min lilles√łster og senere p√• bes√łg hos min faster og onkel, hvor min dejlige farmor ogs√• var.

Her er lidt billeder af julebordet i g√•r – som var pr√¶get af genbrug fra bordd√¶kningen, da vi hentede juletr√¶et – og ellers hvide toner og natur med et strejf af r√łdt. Jeg fors√łger som regel at bruge noget vi allerede har her hjemme eller finder noget i naturen.

Julebord borddækning juleaften

Julebord borddækning juleaften

Jeg havde genbrugt de store kogler med stevia sukker, der lå på talkrenerne på julebordet da vi hentede juletræet (se julebordet her) Рog de store lærkegrene havde jeg klippet i mindre stykker og bundet på servietterne.

julebord borddækninf juleaften

Julebord borddækning juleaften

Midt på bordet havde jeg lagt en krans af pigeonæbler omkring en lysestage.

Julebord borddækning juleaften

Julebord borddækning juleaften

For MAAANGE √•r siden (nok snart 20 √•r) fik jeg hjemmelavede servietter lavet af min mormor. Jeg har aldrig rigtig f√•et dem brugt – men ofte t√¶nkt p√• at de skulle frem, bare ikke rigtig kunne finde ud af hvordan jeg skulle bruge dem ud over at l√¶gge dem fladt eller foldet en enkelt gang, som ser lidt kedeligt ud. I g√•r fandt jeg dog p√• at rulle dem sammen med en almindelig papirserviet – og synes egentlig det blev rigtig fint ūüôā

Juletræ 2013

I morgen skal jeg til julefrokost med min mors familie, som holdes hos min onkel og tante (se hendes kreative blog her) Рogså en af vores faste juletraditioner.

Håber I har haft en dejlig jul!

ENGLISH: Here are some pictures of our Christmas table. We had a nice evening with guests, excited kids and lots of presents. Today has been very relaxing. Press “translate with google” in the top menu to read the text in English.

Nina Jochumsen / Vangelyst

En tanke om "Julebordet 2013 // table setting Christmas 2013"

  1. Pingback: Borddækning juleaften - inspiration til dekoration af julebordet | www.vangelyst.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.