Frokost med tomat/kokos-laks

I januar var jeg til foredraget “Få det allerbedste 2013… du fortjener det” med Umahro Cadogan. Det handlede i korte træk om:

  • Hvordan får du mere mental power?
  • Hvordan bliver du bedre til at koncentrere dig?
  • Hvordan får du mere overskud i hverdagen?
  • Hvordan øger du dit energiniveau?
  • Hvordan undgår du stress?
  • Hvordan får du al den sundhed din krop gemmer på?
  • Hvad skal der til for at ældes med ynde?

Det var et super spændende og inspirerende foredrag!

Siden da har jeg fået hans nyhedsbrev som også altid indeholder spændende læsning – og i sidste uge fortalte Umahro om hans nye kvindesundhedsbog “Kvinderevolution”, som han var ved at tage billeder til (se dem her) –  samt et “sneak-peak” på en af opskrifterne.

Jeg blev selvfølgelig inspireret og prøvede den straks af: TOMAT-KOKOS-LAKS… en meget simpel opskrift – men rigtig god!

tomat-laks

1. Tag udskåret laks (eller anden fast fisk) og sæt det på træspyd (det gjorde jeg dog ikke).
2. Vend laksestykkerne i mosede tomater og drys med kokosmel
3. Ovnbag eller grill dem…ca. 12 minutter ved 180° C i ovnen
4. Drys med peber og tørret timian

Jeg fik det til frokost sammen med tomater og stenalderbrød (se opskrift her).

Vi har allerede bogen “Herrerevolution: Sådan får du styrke, potens og power” – og den er rigtig god. Så nu glæder jeg mig bare at “Kvinderevolution” også udkommer – den skal jeg helt sikkert have fat på.

20130522-224619.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.