Årets hvide julebord

Julebord med hvidt bordpynt - www.vangelyst.dk

Sådan så årets hvide julebord ud i går da vi var samlet efter juletræet var hentet. Jeg tror jeg genbruger det meste juleaften 🙂

Julebord med hvidt bordpynt - www.vangelyst.dk

Måske undrer du dig over at vi allerede har et juletræ?

Det skyldes at vi allerede fik et i starten af december i forbindelse med at jeg havde besøg af en journalist og fotograf, der skulle tage billeder af vores hjem til en artikel. Men børnene var så utilfredse med at jeg selv havde fundet et juletræ, at vi selvfølgelig blev nødt til at tage af sted alle sammen og finde det helt rigtige.

Jeg tror jeg genbruger det meste juleaften

Bordet er pyntet med lyse glaskugler i fattigmandssølv og en samling forskellige lysestager på en bund af rødgran og kogler. Meget enkelt – men dekorativt…

Hvidt julebord juleaften - www.vangelyst.dk

Sidste års julebord kan du se HER og borddækningen juleaften er HER.

6 tanker om "Årets hvide julebord"

  1. Pingback: Julepynt i februar?? | www.vangelyst.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.