Grøn vitamin booster – grøntsagsjuice

grøn vitamin juice - vangelyst.dk

Åhh – endelig weekend! Egentlig ikke fordi ugen har føltes så lang – men alt det sne gør alligevel det hele lidt mere besværligt… Hestene går stadig ude om natten – så det kræver noget ekstra foder flere gange om dagen når det er så koldt og frisk vand hele tiden, da det fryser til.

Jeg har startet dagen med en gang puls-træning og bagefter en æggekage med spinat og tomat og et glas grøntsagsjuice.

Grønne grønstager er nemlig vildt sunde – jo grønnere jo bedre 🙂 Jeg har brugt brocoli (stokken), spinat, hvidkål, ingefær, æble og til sidst lidt olie i juicen.

grøn vitamin juice æggekage - www.vangelyst.dk

grøn vitamin juice valnødder - www.vangelyst.dk

omelet spinat tomat www.vangelyst.dk

Omelet eller æggekage får jeg tit til morgenmad – jeg har skrevet om det her og her. Det er nemt at lave og mætter godt samtidig med at det passer perfekt til stenalderkost / paleo.

Resten af dagen skal vist gå med oprydning og rengøring – utroligt så beskidt det bliver i løbet af en uge, hvor man ikke når ret meget af den slags. I morgen skal Karl til judostævne i Galten – håber han klarer det lige så godt som han plejer 🙂

ENGLISH: Today I made omelet and a green vitamin booster for breakfast after I came home from workout. I have used brocoli, spinach, white cabbage, ginger, apple and finally a little oil in the juice.

Nina Jochumsen / Vangelyst

En tanke om "Grøn vitamin booster – grøntsagsjuice"

  1. Pingback: Sunde opskrifter på bloggen | www.vangelyst.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.