Pep din omelet op! – og snup et aronia-shot..

paleo omelet granatæble skinke

Synes du nogen gange en omelet til morgenmad bliver lidt for kedelig? – så pep den lidt op 🙂

Jeg synes selv at æg er noget af det der passer mig rigtig godt at spise til morgenmad – og hvis man har travlt er en omelet er trods alt lidt lettere at lave end f.eks. paleo pandekager… meeen nogen gange bliver det også lidt for meget det samme – og måske har du det lige sådan?

paleo omelet

Heldigvis kan man “peppe” en omelet op på utallige måder – kig i køleskabet og se hvad du evt. har af rester der kan bruges. Jeg kunne f.eks. finde på følgende kombination:

  • 2 æg
  • 4 spsk vand
  • rucula salat
  • skinke i strimler
  • lidt granatæblekerner
  • 5-7 hakkede mandler

Æg, vand, salat og skinke piskes sammen og hældes ud på en pande, hvor det steges som en omelet. Til sidst pynter du med lidt granatæblekerner og hakkede mandler.

Man kunne også bruge lidt kylling fra aftensmaden, squash, champignon, revet gulerødder – eller hvad man nu lige kan trylle frem fra køleskabet.

Det vigtigste er at man får lavet noget der smager lidt anderledes end man er vant til så man ikke kører surt i det og kommer ud af de gode og sunde vaner.

paleo omelet granatæble aronia shot

Så kunne man jo lige snuppe et lille aronia shot til – den er faktisk blevet lidt mildere efter at have stået i køleskabet nogle måneder. Jeg har ikke været så god til at drikke det det sidste stykke tid, men når jeg husker det får jeg lige “en-enkelt” om morgenen. Jeg har stadig en masse aronia bær i fryseren – så det varer nok ikke længe inden jeg skal have lavet mere aroniasaft. Du kan se opskriften på aroniasaft her.

ENGLISH: Do you think that the ordinary omelet can get a bit boring? I do – but you can easily make it more delicious by just adding a few more ingredients. Press “translate with google” in the top menu to read the text in English.

Nina Jochumsen / Vangelyst

4 tanker om "Pep din omelet op! – og snup et aronia-shot.."

  1. Kære Nina,
    en meget imponerende blog!! Ellen sagde at du havde den! Dejlig inspiration! Kærlig hilsen fra Nantah (Ellens veninde)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.