Søndagsmorgenmad, træning og rødbedejuice

rødbedejuice opskrift www.vangelyst.dk

Min søndag morgen startede med de velkendte paleo proteinpandekager (du kan se opskriften HER), the og et stort glas rødbedejuice. Min rødbedejuice består i øjeblikket af 2 stk. mellemstore rødbeder og et æble – nemt og det smager dejligt.

Resten af dagen har stået på oprydning udenfor og flere køreture til genbrugspladsen (hvor kommer alt det skrammel dog fra??) – samt rengøring og oprydning indenfor – kender I det?

rødbedejuice paleo morgenmad

Til frokost drak jeg mere rødbedejuice i håb om at det kunne give mig lidt ekstra energi… Selvom jeg træner næsten hver dag, er det nemlig over et halvt år siden, jeg sidst har været til Easy Line Move – som ud over interval- og pulstræning ved maskiner og stepbænke også indeholder bevægelse (deraf “move”) med løb på løbebånd, cykling, stepmaskine og romaskine – og det hold havde jeg altså meldt mig på i eftermiddags…

Ved dog ikke om rødbedejuicen hjalp mig så meget i dag – synes det var i hvert fald vildt hårdt! Men måske havde det været endnu hårdere, hvis jeg ikke var blevet tanket op – hvem ved?

Nu er jeg ret brugt i hele kroppen og har lige set Arvingerne – så må jeg vist hellere prøve at komme lidt tidligere i seng for en gangs skyld 🙂

ENGLISH: My breakfast today – paleo pancakes, tea and beetroot juice. Press “translate” in the top menu to read more.

Nina Jochumsen / Vangelyst

2 tanker om "Søndagsmorgenmad, træning og rødbedejuice"

    • Hej Karin – man kan sagtens købe rødbedejuice – fandt f.eks. denne eller denne – begge er forholdvis billige. Men du skal da have købt dig en saftpresser – det er nok også billigere i længden 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.