Det sørme – det snart, december…

Adventskrans gammel vægt genbrug

Uha – lige som jeg troede jeg var i god tid med juleforberedelserne for en gangs skyld – er jeg alligevel blevet indhentet lidt. Men er det ikke altid sådan?

I løbet af en travl uge på arbejde – når jeg bare ikke ret meget andet end at lave mad og ordne unger når jeg kommer hjem – arbejde lidt igen og se lidt fjernsyn og gå i seng…

I dag har jeg dog alligevel nået en del når jeg tænker efter…

Jeg har sovet længe 🙂 – været på loppemarked, været på julemarked, gjort rent, hentet Karl i skoven til fødselsdag – hvor vi hyggede med varm kakao og gik en tur og samlede grene og gran, lavet juledekorationer med Alma da vi kom hjem. Lavet dejlig aftensmad og bagefter julehygget med Alma som har lavet juletegninger mens jeg har lavet to forskellige slags julestjerner foldet i papir. Det sidste var drengene ikke ligefrem interesseret i – de ville hellere spille computer og se film…

Pileflet kurv gran juledekoration

Min sidste nye pilefletkurv – dobbelt fransk sideflet med tilbageslag et par steder. Den er blevet meget god synes jeg – og kan bruges til lidt af hvert. Havde forestillet mig at den skulle bruges til rent vasketøj – men i dag kom den en tur med i skoven 🙂

Udekøkken juledekoration

Et udekøkken omdannet til juleværksted…

glas juledekoration

Alma juledekoration 2013

Alma i fuld gang med juledekorationen til kalenderlyset.

Juledekoration hvid 2013

Her er min juledekoration i hvid og naturfarver.

I morgen skal jeg have hentet noget af det jeg købte på loppemarkedet i dag – det kræver nemlig en trailer (ups!)…  det er vist ikke første gang det er sket, ha – ha!

ENGLISH: Today I have been busy making decorations for Christmas, I also went to a flee market and a Christmas market – you can read more if you press “translate with google” in the top menu.

Nina Jochumsen / Vangelyst

5 tanker om "Det sørme – det snart, december…"

  1. I love your beautiful natural decorations Nina – isn’t it funny how different girls and boys are. My son is happy to leave everything to me, but my daughters are anxious to get home from university and help with all the Christmas preparations.

    • Thanks Julie 🙂

      And yes – you are absolutely right. My daughter even has to older brothers – but she has always been a real girl with lots of dolls, pink colours etc. – and she loves to help me when I’m cooking, making Christmas decorations etc. – the boys don’t care… it really is funny 🙂

  2. Pingback: Kurv i pileflet med dobbelt fransksideflet og træbund - pilefletkurv | www.vangelyst.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.