DIY – eventyrlige juletræer

DIY eventyr juletræ

Jeg “juler” stadig – og nu er der kommet små eventyr-juletræer ved fordøren. Det må være første år nogensinde, jeg er så tidligt ude, men det er dejligt. Der kan hurtigt komme meget at se til i hele december! Jeg er f.eks. slet ikke begyndt at tænke på julegaver endnu…

I aften skal jeg til julefrokost med arbejdet – det skal nok blive hyggeligt. I morgen står den på fodboldkamp som “soccer mom” når Magnus skal spille kamp og bagefter til julemesse, hvor Alma skal være med til danseopvisning. I mens er Karl og Ulrik til judostævne på Sjælland! Så der er allerede travlhed i det lille hjem 🙂

Lav dit eget eventyr juletræ

Juletræerne er så lette at lave – til der første eventyr juletræ brugte jeg noget pileflet der var gået ud som stamme. Tror måske jeg skal have lavet nogle flere af den slags stammer til pileflet på mandag. Til det lille eventyrjuletræ brugte jeg en alm. tyk gren, som du kan se på billedet.

Ellers skal man bare bruge noget gran – gerne nogle lange tynde stykker til det nederste og lidt mindre til det øverste stykke. Jeg begynder nedenfra og arbejder mig op mens jeg vikler tråd omkring. Jeg synes de er blevet ret gode…

ENGLISH: I have made some fairytale christmas trees – which are now standing outside the front door.Love the fact that I’m a bit ahead of time this year 🙂

Nina Jochumsen / Vangelyst

5 tanker om "DIY – eventyrlige juletræer"

  1. Ajj Nina, det må jeg igang med at lave 😉 Har i flere år kunnet tænke mig noget træ-agtigt ved hoveddøren, og dine træer er lige i øjet 😉 Jeg sætter i gang!!

  2. Pingback: I skoven efter gran og pyntegrønt til juledekorationer | www.vangelyst.dk

  3. Pingback: DIY eventyr juletræer juledekoration | www.vangelyst.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.