Aronia juice med æble og ingefær // chokeberry juice

Aronia busk

Aronia bær plukkes

aronia busk bær

Nu er det ved at være oppe over med at få plukket de sidste aronia bær – i hvert fald her hos mig… Der er stadig så mange bær på buskene, men jeg har bare ikke mere plads i fryseren og har allerede lavet ret meget aronia marmelade og aronia saft 🙂

I går plukkede jeg en skål bær alligevel og tænkte jeg at jeg kunne jo altid bruge dem til at lave juice med saftpresseren.

Er der nogen af jer som har nogle gode opskrifter med aronia liggende? Så må I meeeget gerne skrive dem i kommentarfeltet. Jeg kan da ikke lade alle de gode bær gå til spilde 🙂

Nå – men ellers kan I lige få min opskrift på aronia juice her:

3 håndfulde skyllede aronia bær
1 lille æble
1 stk. ingefær (på str. med en terning)

aronia juice ingefær æble

Det hele køres bare igennem saft- eller juicepresseren og juicen kan drikkes med det samme. Det smager godt, men er stadig meget tør i smagen lige som bærrene… men hvad gør det når det er super sundt 🙂

Jeg har en Philips saftpresser købt hos High on Life.

ENGLISH: Yesterday I picked a bowl of chokeberries and have used some of them for juice. Just put the ingredients in the juicer and it’s ready to drink.

3 handfuls washed chokeberries
1 small apple
1 pcs. ginger (the size of a dice)

Nina Jochumsen / Vangelyst

Related Post

Skriv et svar