Årets første adventskrans // Christmas decoration

DIY adventskrans med lys og mos

I weekenden gik jeg lige lidt jule-amok… det er godt nok tidligt – I know! Men jeg plejer altid at være for sent ude og så ender det med at jeg føler jeg er bagefter med det hele – juledekorationer, oppyntning, købe julegaver – alting bliver i sidste øjeblik.

I år har jeg bestemt mig for at det skal være anderledes! BUM…

Så i weekenden startede jeg på lidt juledekorationer – en adventskrans blev det til og udenfor fik jeg lavet nogle juletræer og sat lyskæder i dem 🙂

Adventskrans på sølvfad

Adventskrans med lys og mos

Adventskransen er meget enkel og simpel – men alligevel ret sød synes jeg. Det eneste jeg har købt er faktisk lysene – resten er hentet fra julegemmerne og i skoven. Faktisk er skålen i bunden af dekorationen den jeg fandt her sat under et gammelt sølvfad.

Måske kommer der lidt mere pynt på, hvis jeg lige finder noget der passer… Går tit og kigger på det jeg har lavet og får flere ideer til noget der lige skal tilføjes 🙂

ENGLISH: This weekend I made some Christmas decorations both inside and outside. It’s early – I know… But normally I’m always too late and everything is done in last minute. This year it’s going to be different I have decided 🙂

Nina Jochumsen / Vangelyst

En tanke om "Årets første adventskrans // Christmas decoration"

  1. Pingback: Adventskrans 2013 genbrug - orkan december 2013 | www.vangelyst.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.