Hjemmelavet fuglehus i pileflet // homemade willow birdhouse

Fuglehus i pileflet / willow birdhouse

Sidste mandag var jeg til pileflet for anden gang i denne sæson. Jeg havde sammen med vores pilefletlærer Jane Enemark, som har Birkelev Naturkunst, fundet på at lave et fuglehus, som kunne hænge på muren – men vi havde ikke nogen model – kun den i vores hoveder 🙂

Jeg fik lavet det meste af dette fuglehus på de tre timer jeg var til pileflet – resten måtte jeg lave færdig, da jeg kom hjem (og kom derfor ALT for sent i seng) – men måtte bare have det færdigt… Jeg synes selv fuglehuset er blevet ret godt – det fungerer præcis, som jeg havde forestillet mig.

Fuglehus i pileflet / willow birdhouse

Fuglehus i pileflet / willow birdhouse

Nu venter jeg bare på at der kommer nogle fugle – så kan jeg stå og nyde dem fra køkkenvinduet.

På mandag skal jeg til pileflet igen. Har ikke helt besluttet mig for hvad jeg skal lave – kurve har jeg en del af (okay… jeg har mange) – men måske noget til jul eller blomsterstativer til haven.

ENGLISH: last week I made a willow birdhouse – I did not have a model to follow – only the one in my head. It turned out very well – and I am happy about the result. I am not sure what I will make next week – but maybe something for Christmas or for the garden. 

Nina Jochumsen / Vangelyst

6 tanker om "Hjemmelavet fuglehus i pileflet // homemade willow birdhouse"

  1. Det er VIRKELIG fint!! Jeg kan godt forstå du er glad for det. 😀
    Hvis du keder dig må du gerne flette et par magelige hængestole til vores altan.. 😉

    • Tak for de søde ord. Det kan være jeg skal lave en lille produktion til efteråret 🙂 Der er flere der har spurgt efter det…

      Det er så dejligt det kan hænge op af en mur – det synes jeg ikke der er så mange foder-fuglehuse der kan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.