På brombær-rov i skoven

Her til aften cyklede Karl og jeg en tur i skoven. Planen var at finde vilde brombær…

Vilde brombær i skoven - www.vangelyst.dk

– men det var nu begrænset hvad der var at komme efter!

Jeg tænker, at det er den forholdsvis kolde sommer, der har gjort at de fleste er visnet væk og resten er meget underudviklet. Der vil nok være lidt der modner, men jeg tvivler på, at der bliver ret mange i forhold til hvad der plejer at være…

Vi havde nu en dejlig aftentur alligevel. Karl havde ellers glædet sig til at finde brombær til en portion brombærmarmelade (som er hans yndlings marmelade) – men det måtte vi opgive og cyklede i stedet en lang tur i skoven – på noget der vist godt kan kaldes off-road. Jeg er sikker på de små stier i skoven benyttes kun af reve og rådyr, men heldigvis er Karl ret skrap til at køre på mountainbike – så jeg fulgte bare efter 🙂

Nu må jeg ud og se om jeg kan finde nogen andre brombær – for min plan var også at lave denne lækre brombærlikør.

ENGLISH: This evening my youngest son and I biked to the woods to find blackberries. Press “translate” in the top menu to read the text in English.

3 tanker om "På brombær-rov i skoven"

  1. Ja, det må da siges at være en skuffelse 🙁 Vi har ellers set mega mange og snakket om at det måtte blive et fantastisk brombær år….. Men det ser ikke ud som om de er blevet færdige 🙁

  2. Pingback: Vilde brombær i skoven | www.vangelyst.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.