Et år siden: paleo, loppefund og havehus

stenalderbrød

For et år siden bagte jeg stenalderbrød

løb

Jeg fik løbet lidt – selvom det holdt hårdt!

Paleo brunch pandekager

og bagte paleo bananpandekager

byg-selv havehus genbrugsvinduer

Vi besluttede hvor havehuset skulle ligge…

Vægttab med paleo

Jeg viste mit resultat efter 4 mdr. på stenalderkost

home sweet home

Skrev om loppemarkeder og loppefund – som vores hjem er fyldt med 🙂

For et år siden var bloggen i øvrigt helt ny – jeg skrev mine to første indlæg i slutningen af april 2013. Nu er det gået et år – og jeg synes det de dejligt at dele alt lige fra opskrifter, tips og ideer til haveprojekter og meget andet.

Jeg bruger også selv bloggen som et sted, hvor jeg kan holde styr på mine opskrifter og ideer og så elsker jeg at tage billeder og nyder at have en platform, hvor jeg kan vise dem frem, i stedet for at de bare ligger gemt væk på en harddisk.

I dag skal vi med Karl til judostævne – så I må krydse fingre for at han klarer det godt! Resten af Kr. Himmelfartsferien skal nok bruges i haven og på at male havehuset – hvidt selvfølgelig! 🙂

ENGLISH: One year ago I had just started the blog. I love to share my recipes, ideas, the garden and everything else I from my life. Press TRANSLATE in the top menu to read the text in English.

Nina Jochumsen / Vangelyst

2 tanker om "Et år siden: paleo, loppefund og havehus"

  1. Krydser gerne fingre for Karl. Allerede for et år siden tog du skønne billeder. Jeg begyndte først rigtigt at lære at fotograferer da jeg fik blog så jeg er meget imponeret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.