Enkel adventskrans med mos og birkegrene

adventskrans med mos og birkegrene - www.vangelyst.dk

I går var jeg til julebinderi i en fin lille blomsterbutik, der hedder Blomsterværkstedet.

Jeg havde planer om at lave rigtig mange ting – og havde fyldt bilen med gran, gr√łnt, potter, kranse, pynt – you name it! Meeeen det er faktisk lidt begr√¶nset, hvad man kan n√• p√• sm√• 3 timer – ¬†n√•r man ogs√• skal n√• at hygge og snakke samtidig, s√• jeg fik ikke lavet helt s√• meget som planlagt.

Til gengæld er det bare rigtig dejligt at komme i gang Рog få gode ideer med hjem til flere dekorationer, der skal laves. Anette som har Blomsterværkstedet, laver så mange fine ting, så der var masser af inspiration at hente.

En af de ideer jeg dog selv har haft i hovedet længe, var en let og fin adventskrans. Egentlig var min plan at lave den med lærkegrene Рmen jeg nåede ikke lige i skoven i weekenden, så i stedet gik jeg ned i vores mose og og klippede nogle birkegrene og de fungerer faktisk også ret godt, synes jeg.

adventskrans med mos og birkegrene - www.vangelyst.dk

adventskrans med mos og birkegrene - www.vangelyst.dk

Kransen er lavet p√• en ring af hegnstr√•d bekl√¶dt med mos. Ovenp√• har jeg bare snoet birkegrene p√• og pyntet med lidt t√łrrede hortensiaer.

adventskrans med mos og birkegrene - www.vangelyst.dk

Kransen er h√¶ngt op i halmsnore – s√• det eneste der er k√łbt til kransen er lys og holdere (det havde jeg i √łvrigt liggende i kassen med pynt til juletr√¶et).

Nu tror jeg lige jeg vil l√¶gge den ud i stalden, hvor det er lidt k√łligt, s√• den stadig er frisk n√•r vi kommer til 1. s√łndag i advent.

9 tanker om "Enkel adventskrans med mos og birkegrene"

 1. Hvor er den bare fin.

  I de år vi havde hus i Sverige lavede jeg hvert år en krans der lignede lidt af mosbegroede lærkegrene og rensdyrlav. Der var et bord i stuen hvor sådan en krans lige passede perfekt henover.

  Jeg har mange gange savnet den krans siden men har ikke rigtigt det helt rigtige sted at hænge den.

  • Hej Marina,

   Det lyder næsten som den slags krans jeg havde i tankerne Рmed lærkegrene og lav. Kan lige forestille mig hvor fin din må have været!

   Knus Nina

 2. Meget smuk og enkel. Jeg er b√•de til de store og de enkle, bare der er den rigtige stil og stemning over dem. Det er der i denne ūüôā

 3. Pingback: Inspiration til adventsdekoration og adventskrans | www.vangelyst.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.