Boligreportage i Hendes Verden – Jul på Landet

Hendes Verden jul hos Vangelyst - www.vangelyst.dk

I denne uge er vores dejlige genbrugshjem med i en boligreportage i “Hendes Verden” under overskriften “Jul på Landet”.

Det er altså lidt sjovt at sidde og se sit eget hus i et ugeblad (emoji abe med hænderne for øjnene) – og utroligt at opdage, hvor meget huset har forandret sig på bare et år… Det er selvfølgelig især det nye køkken og forgang, der er den største forandring – men også mange mindre detaljer i indretningen og nye loppefund, som man ikke lige tænker over i det daglige.

Hendes Verden boligreportage Vangelys - www.vangelyst.dkt

Samtidig er det gået op for mig, at Hendes Verden faktisk er helt anderledes end jeg lige huskede det. Tidligere synes jeg der var lidt for mange strikke-hækle-sy opskrifter i det… Noget jeg slet ikke kan finde ud af. Der er nok hovedårsagen til jeg ikke købt det.

Men jeg har opdaget, at bladet er ret fint – dette nummer indeholder gode artikler om stærke og spændende kvinder, lækre opskrifter, mode, skønhedstips, juletema, DIY – og selvfølgelig boligreportage 🙂

Hendes verden forside december 51 2015 - www.vangelyst.dk

Noget af det der gør mig mest glad, er de lækre billeder med en stil og opsætning, som fanger mit visuelle øje og giver mig lyst til at læse indholdet. Jeg synes det er dejligt, at der bliver vist helsides billeder – og så er der en god brug af forskellige teksttyper i overskrifter.

Hendes Verden indeholder stadig strikke-hækle-sy opskrifter – men heldigvis også andre kreative DIY projekter, som både er brugbare i indretningen, smarte og lette at gå til. I denne uge får man desuden en mandalas malebog for voksne, som jeg glæder mig til at sidde og hygge mig med i juledagene, når jeg bare skal slappe af og nyde juledagene.

Du kan se en lille smagsprøve på Hendes Verden i denne uge HER.

En tanke om "Boligreportage i Hendes Verden – Jul på Landet"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.