Vinterferie og projekter i sommerhuset

Indretning sommerhus - www.vangelyst.dk

Vinterferien har ikke været så lang for vores vedkommende – men et par dage i sommerhus blev det heldigvis til.

Som altid havde vi et par projekter og små ting der skulle ordnes… En af dem var at få det nye skolekort hængt op.

Gammelt landkort skolekort - www.vangelyst.dk

Det gamle skolekort har Ulrik købt efter han spurgte mig en dag om han gerne måtte købe et LILLE landkort! Størrelsen kan vist diskuteres – men lille er nok det sidste det er. Han var vist også selv ret overrasket over størrelsen. Det er købt på DBA til kun 350 kr. og heldigvis kan det lige være på væggen.

Som man måske kan fornemme er det ret stort – faktisk så stort at vi har været nødt til at købe nogle lister og sætte på siderne for at holde kortet inde til væggen.

Gammelt skolekort - www.vangelyst.dk

Det hænger i en smal gang, så det var næsten umuligt at komme på afstand for at fotografere – her er billedet taget i døråbningen fra soveværelset.

Sommerhus indretning - www.vangelyst.dk

Næste projekt var nye stone til spisebordet. Det er faktisk nogle spisebordsstole jeg har købt hjem til vores eget hus, men der passede de bare ikke rigtigt ind. Så har jeg haft dem til salg på DBA, hvor de ikke er blevet solgt. Men det var der måske været en grund til – de passer nemlig perfekt til sommerhuset, og de gamle trængte til at blive skiftet ud – så det er helt perfekt.

Indretning sommerhus - www.vangelyst.dk

På væggen bag spisebordet hænger et billede jeg holder meget af. Det viser strandinger på Danmarks kyster – alle de små sorte prikker langs kysten er skibe der er stødt på grund eller forlist…

Gamle platter - www.vangelyst.dk

I løbet af efteråret og vinteren har jeg også fået samlet lidt flere platter og tallerkner til væggen – de skulle selvfølgelig også hænges op.

Indretning sommerhus - www.vangelyst.dk

Nu har vi jo altså en del småting, nips og meget genbrug i sommerhuset – så nogen gange kan jeg godt være lidt bekymret for om dem der lejer huset efterhånden synes at det er lidt for meget…. Derfor blev jeg også ekstra glad da denne mail “tikkede” ind i weekenden med en besked fra nogle glade mennesker, der lige var ankommet til sommerhuset 🙂

Mail Admiral Strand sommerhus Fanø

Indretning sommerhus - www.vamgelyst.dk

Men jeg må nok erkende at der næsten ikke er plads til mere i huset – så det er altså lige før vi er nødt til at bygge til eller købe et hus mere… 🙂 – bare fordi jeg synes det er så hyggeligt at indrette og finde ting. Jeg kan ikke lade være!

Vesterhavet Fanø - www.vangelyst.dk

Ud over de små projekter der blev ordnet, hyggede vi os foran brændeovnen det meste af tiden. Det stormede og regnede nemlig hele weekenden…

ENGLISH: I love decorating and finding things for our summerhouse. Last weekend we went to the Danish isle of Fanø where the house is located – it is a fantastic place… Press “translate” in the top menu to read the text in English.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.