Udendørs juledekorationer

Dekorering af jernseng - www.vangelyst.dk

Sørme om der ikke også er blevet pyntet lidt op til jul udenfor…!

Stjernen over Vangelyst kunne desværre ikke mere – men til gengæld er der kommet en del mere lys op andre steder i form af lyskæder hele vejen rundt langs taget på havehuset samt på stuehuset ved fordøren.

Udendørs juledekoration naturmaterialer - www.vangelyst.dk

Den gamle jernseng som jeg købte i sommerser blevet frisket op med granatæbler, rødløg og hyacinter mens nogle af de små pyntegræskar har fået lov til at blive.

Udendørs juledekoration 2016 - www.vangelyst.dk

Masser af lys – det giver stemning og er så hyggeligt 🙂

Juledekoration med løg og granatæble - www.vangelyst.dk

Et kig ned i sengen.

Udendørs dekoration gamle lanterner - www.vangelyst.dk

Gamle lanterner.

Juledekoration med grøntsager - www.vangelyst.dk

Jeg fik også lavet et par andre dekorationer og opstillinger – her er en af dem. Det er let og enkelt når man først lige er i gang og har lidt forskellige grøntsager, et par hyacinter eller pletter i luften. Jeg synes det er skønt at bruge grøntsager og fordelen er også, at de kan holde sig længe udenfor og man kan jo få mange af dem i fine grønne og røde nuancer som passer godt til jul.

Juledekoration gammel jernseng - www.vangelyst.dk

Jeg er rigtig glad for jernsengen, som er et lille loppefund fra Fanø – jeg fandt den i sommers til bare 50 kr. Se hvordan den var pyntet i efterårsstemning med græskar HER. Nu kan julen bare komme an – vi har godt nok ikke fået købt ret mange julegaver endnu – men mon ikke vi når det i sidste øjeblik som sædvanlig 🙂

4 tanker om "Udendørs juledekorationer"

  1. Hvor er det blevet julehyggeligt og fint. Sikke et kup du gjorde med jernsengen. Den kan bruges hele året med forskelligt pynt i. Min er lige nu inde i det gamle værksted, hvor julemanden overnatter i den, når han har arbejdet på gaverne til børnene.

    Julehilsen Anette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.