Pilefletkrukkerne ved havehuset

pileflet krukker med oliventræer

Jeg er rigtig glad for pileflet-krukkerne ved havehuset som du kan se HER. Faktisk havde jeg planer om at lave nogle flere krukker når pileflet sæsonen startede, men som jeg nævnte den anden dag er jeg kommet til at give Ulrik “lov” til at gå til svømning om mandagen (hvor jeg plejer at gå til pileflet)… Han vil gerne prøve at gennemføre en halv Ironman næste år, men da han aldrig rigtig har svømmet, ville han gerne have lidt hjælp til at komme i form og finde de rigtige teknikker. Det kunne jeg selvfølgelig ikke sige nej til – det vil da være utrolig flot, hvis han gennemfører sådan et løb engang næste år.

pileflet krukker med oliventræer

I stedet kan jeg jo bare købe noget pil og flette her hjemme. Skal bare lige have ordnet noget med en stor fryser, som jeg kan opbevare den opblødte pil i 🙂

Jeg har plantet oliventræerne i nogle sorte murerspande, hvor jeg har boret huller i bunden – og de er så sat ned i pilefletkrukkerne. For at dække kanten af spanden plantede jeg nogle sommerblomster rundt i kanten. Det har virket rigtig godt – og jeg synes faktisk det ser lidt fint ud, at de kravler ud gennem flettet i siderne.

Jeg tror jeg tager krukkerne ind til vinter sammen med oliventræerne – så holder de lidt længere. Til gengæld har jeg jo både fuglehuset og den store pilefletstjerne, som snart skal sættes op.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.