Nye kurve i pileflet og små oliventræer

kurve krukke pileflet havehus orangeri

Jeg er ked af hvis der går lige rigelig havehus i den for tiden – men jeg kan altså næsten ikke vente til det bliver færdigt… og selvom huset er ved at tage form, er der altså et stykke vej endnu.

Alle vinduer skal males både ind- og udvendigt, der skal spartles og sættes filt op og males. Udenfor mangler alt træbeklædningen også…

kurve krukke pileflet vangelyst

Men derfor kan jeg jo godt gå og lave små ting til huset mens Ulrik bliver færdig med gulv og vægge. Sidste mandag lavede jeg nemlig to kurve i pileflet, som jeg vil have stående på hver side af døren ind til huset. Udfordringen var at få lavet to kurve som var nogenlunde ens når de nu skal stå lige over for hinanden – men jeg synes det lykkedes ret godt.

kurve krukke pileflet havehus gør det selv

I dag, da jeg var i Jem & Fix efter isolering til huset, så jeg, at de havde oliventræer på tilbud til kun 129 kr. – lige sådan nogen jeg hele tiden har haft i tankerne, der skulle stå i “krukkerne” – så dem var jeg jo nødt til at købe med det samme 🙂

ENGLISH: While I am waiting for my husband to be finished inside with the floor and walls I am using my time finding and making things for the gardenhouse 🙂 

Last week I made these baskets of willow that I want in front of the garden house with an olive tree in.

Nina Jochumsen / Vangelyst

6 tanker om "Nye kurve i pileflet og små oliventræer"

 1. Nej hvor er de altsaa flotte pilekurvene, dem kan du bestemt vaere stolte af, og jeg elsker oliven traer. Mon du fik min tidligere text?

  • Hej Kirsten,

   Tusind tak for din besked – tror også jeg bliver glad for kurvene. Jeg er også vild med oliventræer og har faktisk et stående i stalden som det er lykkedes mig at holde liv i her i vinter.

   Jeg har ikke fået din anden besked desværre.

   Knus Nina

 2. hej nina jeg har først lige fundet ud af hvordan jeg kommentere dine meget smukke billeder og dejlige tekster om dit og familiens daglege liv. Hvor er du dygtig, jeg fatter ikke hvordan du når alt det du gør, kurvene er bare så flotte.
  K.M.

  • Hej K.M.

   Tusind tak – dejligt du har fundet ud af hvordan man kommenterer, det er altid dejligt at få en besked 🙂

   Jeg kunne altså også godt bruge et par timer eller tre mere i døgnet!

   Knus Nina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.