Inspiration til indretning af forgangen

Jeg er i gang med at indrette forgangen – i hvert fald i mit hoved. Nogen gange er det rart lige at få det samlet – så her er de ting jeg ind til videre har forestillet mig kunne få plads i det nye lyse rum. Men meget kan nå at ændre sig endnu 🙂

Gammelt fransk skolekort - www.vangelyst.dk

Jeg har allerede et stort gammelt fransk skolekort over europa, som jeg helt sikker skal have op og hænge.

Bænk lavet af traller - www.vangelyst.dk

Jeg er ved at overtalt Ulrik til at lave en bænk af traller til mig. Jeg har jo stadig nogen traller liggende som jeg fik i foråret.

Skind til stol eller bænk - www.vangelyst.dk

På bænken havde jeg tænkt mig der kunne ligge et skind.

French Ornament 3022 - Collected Memories - Boråstapeter

Jeg har en rulle tapet med dette skønne mønster, som jeg pønser på at sætte op på en af væggene. Tapetet er fra Borås Tapeter og hedder French Ornament.

ib lauersen harlekin tæppe

Kan ikke helt bestemme mig for om vi skal have et tæppe eller en løber – eller slet ikke noget, men denne fine løber fra Ib Laursen er jeg ret vild med.

Jeg mangler en hattehylde med knager eller noget andet til at hænge jakker på når der kommer gæster. Jeg drømmer om an gammel hattehylde fra et tog eller lign. Håber jeg kan være heldig at finde sådan en 🙂

6 tanker om "Inspiration til indretning af forgangen"

 1. Sjovt at følge lidt med i dine ‘forgang-tanker’ 🙂 Det ser rigtig fint ud det du har fundet indtil videre, jeg elsker kort! Jeg er selv gang med min egen forgang og er gået ret meget i stå. Har købt en gammel lændestol fra Fritz Hansen som jeg er ved at lave i stand, men udover den, har jeg ingen klare idéer. Har lige nu en Montana møbel som jeg har set mig træt på, så den skal også sælges. Jeg håber, vi må se det færdige resultat, når du kommer så langt!

  • Hej Malin,

   Tak for din hilsen. Jeg skal faktisk på loppemarked i morgen for at se om jeg kan finde en skænk eller noget andet med skuffer til forgangen. Jeg har fået det store kort op – og en bænk med et skind på. Skal nok få taget nogle billeder inden længe 🙂

   Håber også din forgang bliver fin!

   Knus Nina

   • Hej Nina
    Jeg håber, du fandt noget på loppemarkedet som passer til forgangen. Jeg har i mellemtiden besluttet at jeg måske vil beholde min Montana og så bare skifte skufferne ud. Jeg har også købt et lille globus i sandfarvede nuancer som passer fint dertil. Det er ikke så sjældent som børnene stopper op og tager et kig på jorden 🙂

 2. Pingback: Indretning med genbrug | www.vangelyst.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.