Brombær fra skoven og besøg i Claus Dalby’s Have

opskrift vilde skov brombær - www.vangelyst.dk

Jeg nåede endelig i skoven i weekenden efter vilde brombær og der var faktisk overraskende mange. Jeg nåede at plukke ca. 1,5 kg. på knap en time – det lyder måske ikke af så meget, men taget i betragtning at man i skoven nærmest må klatre rundt for at fat på dem og der ind imellem er et stykke mellem planterne – så er jeg godt tilfreds.

opskrift vilde skov brombær - www.vangelyst.dk

Som sagt havde jeg kun lige en lille times tid til overs lørdag eftermiddag, hvor jeg hurtigt smuttede af sted – den første del af dagen gik nemlig med at køre til fodboldkamp, rengøring, besøg af en af Alma’s klassekammerater – og til sidst stor dobbelt fødselsdag hos min bror og svigerinde – og sikke en fantastisk fest!

Det betød så også at vi kom ret sent i seng!! Det kunne altså godt mærkes, da jeg stod op næste formiddag… Søndag stod nemlig på besøg i Claus Dalby’s fantastiske have!

Måske var det pga. søvnmangel at jeg ikke var kommet helt op i gear inden jeg kørte hjemmefra og derfor kom af sted uden batteri til mit kamera!!! Hvilken katastrofe – jeg blev godt nok ked af det da jeg fandt ud af det…

Heldigvis mødte jeg en rigtig flink fyr med et Nikon kamera og overvandt mig selv til at spørge ham om han måske ville låne mig sit batteri når han var færdig med at tage billeder (for bliver man nogensinde det?) – han sagde heldigvis ja med det samme! Bagefter talte vi lidt sammen og han var bare så flink – han hedder Mathias Emil og har bloggen En Ydmyg Have – det et en super lækker og inspirerende blog! Tjek den lige ud HER, hvis du ikke allerede kender den.

Billeder fra mit besøg i Claus Dalby’s have kommer snart 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.