Besøg i havehuset og glade høns

Høns på terrassen - www.vanglyst.dk

I dag har jeg haft besøg i havehuset – der er blevet fotograferet og snakket – og engang til næste år kommer der måske en artikel et sted om det 🙂

Jule stilleben i haven - www.vangelyst.dk

Høns på terrassen - www.vanglyst.dk

I den forbindelse har hønsene været ude hele dagen – og det tror jeg de har nydt. Det varede i hvert fald ikke længe inden de fandt et juleneg på fuglehuset, som de liige kunne nå.

Havehus - www.vangelyst.dkHøns på terrassen - www.vanglyst.dk

De par dage har jeg haft travlt med at pynte op udenfor på terrassen ved havehuset og med at ordne og pynte op inde i selve huset. Jeg havde allerede en del stillet op udenfor – men når det nu skulle vises frem skulle det lige være ekstra pænt… og rent 🙂

Julehaven ved havehuset - www.vangelyst.dkvangelyst

Nu vil jeg nyde resten af december – og glæde mig over at der er blevet gjort hovedrent og at der er pyntet op både ude og inde. Vi skal i hvert fald helt sikkert ude i havehuset i weekenden og hygge og nyde den dejlige stemning og alt det fine julepynt.

8 tanker om "Besøg i havehuset og glade høns"

  1. Ih, hvor er de skønne, dine glade høns!
    Det bliver spændende engang at se artiklen. Jeg går og venter på en artikel herhjemmefra der skulle komme til foråret – men så er der også gået næsten to år siden billederne blev taget, så jeg har helt glemt hvilke billeder der blev taget 🙂

    • Ja – det bliver spændende. Jeg venter også på et par stykker fra vores sommerhus som skulle komme til sommer.

      Det bliver også spændende at se den hjemmefra dig – men du laver sikkert et indlæg så vi kan følge med og se mere når den kommer 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.