Weekendens loppefund og tip om en genbrugsbutik

Ved et tilfælde kom jeg forbi nogle store skilte med GENBRUG & ANTIK den anden dag da jeg skulle ud efter maling. Først var jeg standhaftig og kørte forbi, men på vej tilbage kørte bilen nærmest derind af sig selv!

Mussel malet genbrug - www.vangelyst.dk

Butikken jeg kom til var indrettet i en stor gammel bygning – med masser af møbler, porcelæn, lamper og nips. Meget blandet – noget var nyere – men det meste af ældre dato. Manden der har butikken hedder John Dalgaard og så vidt jeg husker har han vist været med i nogle TV programmer, hvor man har set lidt fra hans butik.

J D Antik møbler - www.vngelyst.dk

J D Antik lamper - www.vangelyst.dk

Jeg har i et stykke tid været på jagt efter et skab efter vi i forbindelse med renoveringen af soveværelset har skrottet det “fine” indbyggede HTH klædeskab, som har stået der helt fra vi flyttede ind.

Det har aldrig rigtig passet ind indretningsmæssigt, men passede jo fint til formålet. Ulrik havde ellers besluttet at han bare ville have sit tøj i en kommode – men det er jeg sikker på han vil blive træt af i længden. Så det jeg gik efter var først og fremmest et skab.

Heldigvis var rigtig mange fine ting når man lige fik kigget nærmere – og en hel væg med det ene gamle karlekammerskab efter det andet. Hvor heldig kan man være…

Karlekammerskab genbrug - www.vangelyst.dk

Priserne var meget rimelige og manden til at handle med (selvom han var lidt hård 🙂 ) – så det endte også med at der kom et sengebord med marmorplade med i købet.

Hvis du er til loppefund og genbrug og er i nærheden af Kolding, kan jeg anbefale at køre et smut forbi John Dalgaard – butikken JD Antik ligger på Nr Bjertvej 195, 6000 Kolding – og John bor i huset lige ud til vejen, hvis han ikke lige er i laden, hvor butikken er 🙂

Nu skal der males!

2 tanker om "Weekendens loppefund og tip om en genbrugsbutik"

  1. Jeg har også overvejet at udskifte bilen, den kører sommetider sine egne veje, selvom vi tydeligt har aftalt at køre lige ud og ikke lade sig friste, men den hører ikke altid lige godt ;-), kh Margit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.