Vores sommerhus i magasinet HAVEN

Sommerhus på Fanø i magasinet Haven Haveselskabet - www.vangelyst.dk

Vi er på ferie i vores dejlige sommerhus på Fanø og med mig tog jeg bladet HAVEN, som lige nåede at komme ind af døren inden vi tog af sted.

Det var ret sjovt og en stor overraskelse at slå op på de første sider med indhold og se ‘Tema om sommerhushaven’ – hvor netop vores lille beskedne sommerhus er afbilledet.

Sommerhushaver i magasinet Haven Haveselskabet - www.vangelyst.dk
Artiklen handler om forskellige former for sommerhushaver, hvor vores er under kategorien ‘naturgrund’. Da jeg blev spurgt om vi ville være med svarede jeg noget i retning af ‘Jamen – vi har ingen have i sommerhuset….?’

Det har vi jo alligevel – bare en anden form for have, og virkelig en have jeg nyder!  Både rolig, enkel og vild på samme tid – helt anderledes end min have hjemme. Ikke noget der skal holdes, men alligevel kan man nyde blomster og dyr helt tæt på. I går stod der f.eks.et rådyr i vores indkørsel og om efteråret kan vi fodre fasanen på terrassen. Lige nu kan vi nyde hybenroser og hyldeblomster. Hvem skulle have troet at det var min sommerhushave der skulle komme med i et blad 🙂

En tanke om "Vores sommerhus i magasinet HAVEN"

  1. Der ser skønt ud, så jeg kan godt forstå at jeres have er med i artiklen! Og det er da sjovt at komme i et blad og pludselig være én af dem man læser om 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.