Vinterferiedage på Fanø

Fanø natur strand - www.vangelyst.dk

Vi er lige kommet hjem efter et par dage på Fanø – hvor har jeg dog savnet duften af frisk hav og vestenvinden, der bider i ansigtet.

Vi har faktisk ikke været der ovre siden slutningen af august! Det er jo næsten et halvt år siden…..

Fanø natur vinterferie - www.vangelyst.dk

Her er lidt billeder fra en lang gåtur Alma og jeg var ude på.

Fanø Sorel støvler inderstøvle - www.vangelyst.dk

Og mine nyindkøbte Sorel støvler fra genbrug – jeg var bare så heldig at der lige stod et par i str. 39 som stort set ikke har været brugt og ventede på mig 🙂

Fanø gåtur og stier - www.vangelyst.dk

Når man gå ud i naturen på Fanø føles det næsten som om den er uendelig – en sti som fører ud i klitterne og ikke ender…. Det er noget af det jeg elsker – bare forsvinde ud i ingenting til et sted hvor alt er enkelt og simpelt – og som alligevel bare er lige i nærheden…

Fanø natur lyng - www.vangelyst.dk

Fanø natur klitter - www.vangelyst.dk

Fanø natur Alma - www.vangelyst.dk

Jeg regner faktisk allerede med at vi tager til Fanø igen næste weekend. Vi er ved at skifte nogle vinduer og døre (eller Ulrik er 🙂 ) og jeg skal have malet lidt og så skal jeg se om jeg kan finde en eller to brugte lænestole inden weekenden – så jeg skal lige nå gennem et par genbrugsbutikker og dba i løbet at næste uge, for at se om jeg kan være heldig at finde noget.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.