Ude godt – hjemme bedst…

Havehus juli 2015 www.vangelyst.dk

Så er vi hjemme igen efter en uges ferie i sommerhuset – og det er nu også ret dejligt at være hjemme. Man kan vel nærmest ikke kalde det sommerferie… Jeg hørte i radioen at i går havde været den koldeste sommerdag i 22 år!?

Vi har allerede siddet ude i havehuset både til frokost og igen til aften – hvor jeg dog bare elsker det lille hus 🙂

Hvide pæoner - www.vangelyst.dk

Mange af pæonerne i haven var nærmest blæst omkuld – men nogle stod stadig fint. Her er det de hvide ved havehuset.

liggestol på terrasse - www.vangelyst.dk

I næste uge håber jeg det bliver vejr til en slapper i havestolen på terrassen.

Havehus vangelyst juli 2015 - www.vangelyst.dk

  • 1. En lille fugl i køkkenhaven det har set sig varm på mine ribs.
  • 2. En overskåret vintønde med lavendler og havelygter, jeg har lavet i pileflet.
  • 3. Et kig gennem vinduet til havehuset, hvor jeg har siddet i eftermiddag med en kop the og magasinet Haven (hvor vores sommerhus var med i, som du kan se HER).
  • 4. Hønsefødder og gulerødder… Eller rettere hanefødder fra vores hane, som vi slagtede for 14 dage siden. Karl fortalte mig da han kom hjem fra jernalderlejr i Vingsted, at man brugte hønsefødder til at hænge op ved dørene for at holde onde ånder og hekse væk, så tænkte at de selvfølgelig også skulle hænges op og beskytte havehuset.

Squash pallerammer som højbede i køkkenhave og værstribede orpington - www.vangelyst.dk

Tjek lige de her squash – de er bare gået helt amok den sidste uge! – og både store og små kyllinger er vosket mindst lige så meget.

ærteblomster i zinkspand - www.vangelyst.dk

Nu står den på 14 dages ferie hjemme med lidt arbejde ind imellem og måske et par små udflugter. Ulrik skal i gang med at brække gulve op og rive køkken ned – og til sidst skulle det gerne ende med gulvvarme og nyt køkken… Jeg glæder mig!! – selvom det nok kommer til at gå et stykke tid inden vi når så langt…

3 tanker om "Ude godt – hjemme bedst…"

  1. Det er simpelthen den smukkeste idyl man kan taenke sig, hvor er du god Nina til at tage billeder og fortaelle, jeg nyder at laese og se nyt. Mange tak for oplevelserne. P.s. har koebt “Lovely” til dig, ville ikke resikere ikke at kunne faa den igen.

    • Hej Pia, ja – stativet er købt sådan. Det er et jeg har købt privat men de har dem sikkert stadig og de var ret billige. Hvis du bor i trekantsområdet eller kommer hertil ind imellem kan jeg give dig adressen 🙂

      Knus Nina

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.