Tapet på soveværelset?

soveværelse inspiration tapet - www.vangelyst.dk

Vi (læs: Ulrik) er i gang med at renovere vores første sal, hvor vi har soveværelse og 3 værelser. Til at starte med spurgte Ulrik om han ikke skulle sætte vores soveværelse i stand med nyt filt, maling og gulvtæppe. Det blev jeg da lidt overrasket over han lige havde energi til – men var selvfølgelig straks med på ideen. Senere gik det op for mig at det mest var fordi han ville udvide soveværelset ind under skunken, så han kunne have plads til sin racercykel. På soveværelset.

Men nå – hvis jeg fik nyt soveværelse kunne jeg godt leve med en racercykel i fodenden 🙂 Noget for noget.

Da værelset var ved at være færdigt blev Magnus dog så vild med det nye look, at han fik os overtalt til at bytte værelse med ham.

Så måtte Ulrik på den igen – men en god måde at få et værelse mere sat i stand på 🙂 Og det var IKKE engang min idé.

Nu er soveværelset så småt ved at være klar til at blive malet og jeg har en idé om at der skal noget tapet på endevægen, som ligger i gavlen af huset og som sengen skal stå op af. Væggene i siderne er skråvægge, så de skal bare være hvide.

soveværelse stribet tapet - www.vangelyst.dk

Men jeg synes godt nok det er svært at vælge tapet… skal det være stribet?

soveværelse mønstret tapet - www.vangelyst.dk

– eller mønstret? – men hvad nu hvis jeg bliver træt af det om et par måneder? Tapet er jo ikke ligefrem billigt…

Jeg må vist hellere ud og se på noget tapet i virkeligheden – men hvis der er nogen af jer der har gode ideer eller erfaringer må I meget gerne dele dem med mig.

Billederne er fundet på Pinterest. Billede 1 HER, HER og HER. Billede 2 med stribet tapet HER og HER. Billede 3 med det mønstrede tapet HER, HER og HER

På Pinterest har jeg også lavet en opslagstavle med inspiration til soveværelse. Se med hvis du har lyst.

7 tanker om "Tapet på soveværelset?"

 1. Vi har stribet tapet (det ligner det til venstre på nr. 2 billede, bare med lidt smallere striber) på en enkelt væg i soveværelset: Væggen bag sengen. Vi er ikke blevet trætte af det. Vi er faktisk rigtig glade for det. Jeg tror ikke jeg ville orke et mere “rodet” mønster, men det er vist en temperamentssag. God arbejdslyst 🙂

  • Hej Nana,

   Jeg er også mest til det stribede – men det er altså svært at finde. Har været i 3 forskellige forretninger i dag, men ingen har det jeg lige har i tankerne…

 2. Pingback: Renovering af soveværelse - tapetrøver fra Borås Tapeter | www.vangelyst.dk

 3. Pingback: tapet til soveværelset | interior-design-dk.com

 4. Pingback: gulvtæppe til soveværelse | interior-design-dk.com

 5. Pingback: inspiration tapet soveværelse | interior-design-dk.com

 6. Pingback: Tapeter Til Soveværelse | Indretning-dk.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.