Stilleben i min stue // decorations in my living room

Stilleben glas dekoration

Stilleben glas sifonflaske

I vores stue har vi et lille konsolbord som for nylig har fået plads foran et stort vindue. Det har fået mig til at lave et lille stilleben med glas-ting, nu hvor lyset skinner skinner så flot ind på det hele dagen.

Sifonflasken har jeg engang købt ved Magnolia Living, som har meget skønt brugskunst i den franske landstil. Jeg havde ledt og ledt efter sådan en flaske på loppemarkeder og i genbrugsbutikker, men det er ikke så tit man falder over dem i den slags butikker.

På en eller anden måde har den turkise farve, som sifonflasken også har, sneget sig ind på mig – jeg har en tendens til at mine billeder på Instagram bliver turkis og især i sommerhuset har jeg en del nips i turkis.

“Farven turkis udstråler fred, ro og stilhed gennem den blå farve, balance og vækst fra den grønne farve, med en opløftende energi fra farven gul. Turkis genoplader vores ånd i perioder med meget mental stress og træthed, og lindrer følelsen af ensomhed.”

Det skulle være farven turkis betydning – og det passer da meget godt til sommerhuset – et sted hvor man skal slappe af og lade op 🙂

Stilleben glas sifonflaske

ENGLISH: a still life decoration in my living room. The turquoise clolor has come more and more into my life. Especially my photos on Instagram somehow always turn turquoise and in the sommerhouse I have more and more turquoise props…

“The color turquoise radiates peace, calm and tranquility through the blue color, balance and growth of the green color, with an uplifting energy from the color yellow. Turquoise recharges our spirits during periods of mental stress and fatigue, and relieves the feeling of loneliness.”

This description fits the summerhouse very well – a place where to relax and recharge 🙂

Nina Jochumsen / Vangelyst

2 tanker om "Stilleben i min stue // decorations in my living room"

  1. Pingback: På udsalg hos nordhjem.dk - brugskunst på tilbud | www.vangelyst.dk

  2. Pingback: Duftende hyacinter og turkis stilleben - indretning med loppefund og genbrug | www.vangelyst.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.