Duftende hyacinter og turkis stilleben…

turkis stilleben hyacinter closeup

Et glimt fra min stue med turkis stilleben og duftende hyacinter.

Jeg nyder virkelig duften af hyacinter – stærk, varm og forårsagtig. Det kan man dog ikke ligefrem sige om vejret – altså forårsagtigt. I går kom der endda sne flere steder – måske ikke noget at sige til på denne årstid, men det har bare været så mildt i år….

turkis stilleben hyacinter sifonflaske

Hyacintvaserne er nye. Det er metalbakken for den sags skyld også (altså ikke ny ny – men ny for mig). Jeg har købt det ved nordhjem.dk – som du måske har læst om her. Det var egentlig efter at have set hyacintvaserne på Claus Dalby’s blog i et fint stilleben, jeg forelskede mig i dem.

turkis stilleben hyacinter gammel bakke genbrug

Metalbakken købte jeg som sagt samme sted – den er ikke ny, så det er jo lige min stil – gammel og brugt! 🙂 Jeg er super glad for den.

turkis stilleben hyacinter sifonflaske

Det hele passer sammen med mit “crush” på turkis – man skal ikke have for meget – men lidt hist og pist kan jeg godt li’.

ENGLISH: Here is a glimpse from my living room with fragrant hyacinths and turquoise still life. It reminds me of spring even though the weather outside is grey and rainy.

Nina Jochumsen / Vangelyst

3 tanker om "Duftende hyacinter og turkis stilleben…"

  1. Pingback: Turkise lækkerier fra H&M | www.vangelyst.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.