Sommerferiens loppefund

loppefund bog guldsmed musselmalet

Når vi er i sommerhus på Fanø plejer jeg som regel at kigge forbi de lokale loppemarkeder, antikvitetsbutikker og genbrugsbutikken – og for det meste kommer der også lidt med hjem. I år har jeg dog begrænset mine indkøb ret meget, synes jeg selv. Kun tre ting blev det til… Vi nåede dog heller ikke forbi loppemarkedet i Sønderho, som afholdes hver søndag – så var det sikkert også blevet til lidt mere…

loppefund villeroy boch musselmalet

På loppemarkedet i Nordby, som finder sted på torvet hver lørdag i sommerperioden, købte jeg en fin musselmalet skål fra Villeroy og Boch. Ved den samme stand fandt jeg også den lille æske med en bille og en guldsmed. Det stammer fra en gammel skole – jeg har faktisk købt en del ting derfra allerede – bl.a. en gammel blomstertavle, en krabbe og en fisk i sprit og en krebs i en lille sort æske som ovenfor (jeg er selv krebs). Du kan se det i indlægget HER.

Bogen så jeg allerede i den første uge på ferien til “Open Night”, som afholdes hver onsdag i sommerperioden. Der er som regel en masse private, som har boder og stande enten i deres private hjem eller ved hovedgaden. Jeg kunne ikke helt beslutte mig for om jeg virkelig manglede den – så jeg lod den ligge… Da jeg så kom forbi ugen efter – og den stadig lå der, tænkte jeg at det var fordi det var meningen at jeg skulle have den 🙂 Hvad man dog ikke kan bilde sig selv ind. Den kostede kun 30 kr. og er fyldt med smukke håndmalede billeder og tegninger at planter og dyr – så den er jeg ret glad for.

loppefund fanø europas planter og dyr

Det var først da jeg kom hjem med bogen jeg opdagede at ryggen faktisk er turkis – det kunne jo næsten ikke være bedre. Nu ligger den fremme på skænken sammen med samlingen af andre loppefund i turkise nuancer.

ENGLISH: On this years holidays in our summer house I only bought 3 things at the local flea markets. But I got some things that I really love 🙂 Press “translate” in the top menu to read the text in English.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.