DIY – lysestage af knivmuslinger

DIY lysestage knivmuslinger

Når vi er i sommerhus elsker ungerne og jeg at gå på standen og finde rav – men denne sommerferie var der østenvind det meste af tiden og derfor ingen rav…

I stedet samlede vi drivtømmer, muslingeskaller og sneglehuse – Alma fandt mest døde krabber, som nok kræver en del udtørring, så dem lod vi ligge udenfor til næste gang :-).

DIY lysestager knivmuslinger

Der var rigtig mange knivmuslinger på stranden og nogle af dem lavede vi lysestager af. Det eneste man skal bruge er et glas (helst ikke konisk – så er det svært at få muslingerne til at passe) og en limpistol. Til sidst kan man binde lidt snor omkring – både til pynt, men det vil også holde på skallerne, hvis der er nogle der løsner sig.

DIY lysestager knivmuslinger

Jeg lavede også et par stykker mere med lidt smallere glas. De er super fine og giver et rigtig hyggeligt lys gennem sprækkerne og de tynde skaller.

DIY lysestager knivmuslinger

ENGLISH: The kids and I love to go to the beach and find amber. But this summer the wind was not right, so the was not any abmer. Therefore we looked for seashells and driftwood – and made a tealight holder from some razor clams. 

4 tanker om "DIY – lysestage af knivmuslinger"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.