Så kom der sne…

Havehus i januar - www.vangelyst.dk

Så kom der endelig sne… Ind til nu har der faktisk slet ikke været hvidt en eneste gang endnu denne vinter her hos os, men i morgen da vi stod op, var det hele dækket af et fint lag hvidt sne. Så smukt.

Jeg skyndte mig ud i haven for at lukke høns ud og tage lidt billeder. Her lidt fra haven og havehuset – og som du måske kan se har jeg stadig ikke fået julepynten ned inde i havehuset…

Claus Dalby løgkasser - www.vangelyst.dk

Jeg var ellers lige ved at pakke skøjterne væk i sidste weekend, hvor det næsten var helt forårsagtigt, men nu passer de jo helt perfekt til omgivelserne.

Vinteropstilling - www.vangelyst.dk

Vinteropstillingen op havebordet får også lov til at stå lidt endnu 🙂

Vinter havehus - www.vangelyst.dk

Her er mit lille fine havehus, som jeg bare er så glad for 🙂

Sukkertop med sne - www.vangelyst.dk

Til aften har vi holdt fødselsdag for Magnus for familien. Det var rigtig hyggeligt! I morgen står den på judostævne, fodboldstævne og så håber jeg at komme af sted på kursus i chalk paint (møbelmaling).

4 tanker om "Så kom der sne…"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.