Nye loppefund i haven…

have genbrug loppefund

Jeg fandt lige denne fine metalkasse på genbrug den anden dag – er den ikke fin??

genbrug loppefund stilleben

Jeg havde egentlig tænkt at den skulle bruges som skammel/bænk foran bålstedet – men da jeg kom hjem med den kunne jeg se, at den passede meget bedre som bord foran bænken.

stilleben genbrug loppefund

Jeg fandt også potter, bakke og den flettede lanterne i genbrugsbutikken til små penge. Jeg er specielt glad for lerpotten med den fine patina 🙂

genbrug loppefund stilleben

På låget står teksten “Apotheke LKH Schleswig” – og jeg går ud fra at det er en kasse, der måske har været brugt til at transportere medicin i. Det er noget af det jeg elsker ved genbrug – at tingene har en historie – det er ikke sikkert man kender den, men det at give tingene nyt liv og finde noget anderledes gør mig glad 🙂

ENGLISH: The other day I found this lovely box in a second hand shop together with the flower pots and lantern. I love the flowerpot of clay with the nice patina. I think the box comes from a pharmacy where it has been used for the transport of medecin. That is what I love about second hand and and flea market finds – that the things have a history even though we might not know it – and that you can give the things a new life.

4 tanker om "Nye loppefund i haven…"

    • Tak – jeg fandt den ved IGEN (Kræftens Bekæmpelse), men jeg kigger jo gerne ind i alle de genbrugsforretninger jeg kommer forbi 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.