Mit første løb…

I forgårs deltog jeg i Alt For Damernes Kvindeløb – puha, det var grænseoverskridende for en som mig, der ikke føler sig ret god til at løbe!

nina_løb

Heldigvis havde jeg min gode træningsmakker med (det er hende til højre og mig til venstre) – hun løber godt nok MEGET hurtigere end mig, men det gør ikke noget, det var faktisk ret godt at løbe alene – hvis man kan sige det når man løber sammen med ca. 2.200 andre løbere 🙂

Men havde jeg ikke haft hende, havde jeg nok fundet 100 undskyldninger for ikke at deltage alligevel – jeg var sikker på at jeg ville klare det helt vildt dårligt og komme i mål som den sidste!! Men jeg må indrømme at det var meget federe end jeg havde forestillet mig! Vi var det sidste hold der blev sendt af sted, så der var mange løbere foran mig – og da jeg fandt ud af at jeg rent faktisk godt kunne overhale nogle af dem, gik der lidt sport i at indhente andre løbere. Det gav lidt selvtillid og gjorde at jeg helt glemte mine bekymringer om, hvordan jeg ville klare det.

Jeg løb de 5 km på 30 min. – normalt ville jeg nok kunne have løbet det lidt hurtigere, men det var svært at komme forbi hinanden og det var en ret hård rute op ad bakker og på smalle stier – så det er jeg fint tilfreds med 🙂

Nu er jeg faktisk blevet så modig at jeg har tilmeldt mig et løb mere allerede i næste uge, hvor jeg også skal løbe 5 km. Armen det er jo helt vildt… hvem ville have troet det for bare et halvt år siden?! Det gør også, at jeg er mere motiveret for at komme ud at løbe lidt oftere – det ville jo være fedt, hvis jeg kunne forbedre min tid lidt!

Hvis der er andre, som ikke har prøvet at deltage i et løb før, kan jeg kun anbefale at prøve det! Det er rigtig fedt – og selvfølgelig kan du klare det!!

ENGLISH RECAP: Yesterday I participated in my first run – yay! I’m not a great runner so it was a bit nervous. In the end I did okay and it was a great experience. 

20130522-224619.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.