Mere ferie…

Det er ikke til at forstå at det allerede er over 14 dage siden vi kom hjem fra Sardinien…

Sardinien sejltur - www.vangelyst.dk

Vi havde en havde en dejlig ferie – og på trods af at vi ikke er til sol-ferie, hvor man bare ligger på stranden eller poolen hele dagen, synes jeg faktisk det gik ret godt! Vi voksne blev måske en anelse rastløse et par gange – og drengene en enkelt gang, men ikke noget af betydning. Dog vil jeg ikke afvise at den næste ferie vi skal på bliver en smule mere aktiv 🙂

sardinien strand snorkle - www.vangelyst.dk

Vi burde virkelig have haft et kamera til tage billeder under vandet med – men det havde jeg selvfølgelig glemt. Selv helt inde med stranden og hvor der også var klipper var der masser af store og flotte fisk.

Sardinien Magnus snorkler - www.vangelyst.dk

“Så stor” råber Magnus faktisk her og viser med hænderne, hvor stor den fisk han lige har set var 🙂

Sardinien Arbatax Tropic Pool - www.vangelyst.dk

Sardinien Magnus - www.vangelyst.dk

Sardinien Arbatax Park hotel - www.vangelyst.dk

Sardinien Alma vandet - www.vangelyst.dk

Sardinien Cala Biriola - www.vangelyst.dk

Nu glæder jeg mig mig til at vi snart skal en uge i sommerhuset på Fanø – det er sååå længe siden vi har været derovre. Så kryds lige fingre for at sommeren kun lige er begyndt – vi vil så gerne have lidt sol og varme når vi skal der over.

ENGLISH: I cannot believe that it is already two weeks since we came home from our holiday on Sardinia. Here are a few pics. Press “transtale” in the top menu to read the text in English.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.