Mere ferie…

Det er ikke til at forstå at det allerede er over 14 dage siden vi kom hjem fra Sardinien…

Sardinien sejltur - www.vangelyst.dk

Vi havde en havde en dejlig ferie – og på trods af at vi ikke er til sol-ferie, hvor man bare ligger på stranden eller poolen hele dagen, synes jeg faktisk det gik ret godt! Vi voksne blev måske en anelse rastløse et par gange – og drengene en enkelt gang, men ikke noget af betydning. Dog vil jeg ikke afvise at den næste ferie vi skal på bliver en smule mere aktiv 🙂

sardinien strand snorkle - www.vangelyst.dk

Vi burde virkelig have haft et kamera til tage billeder under vandet med – men det havde jeg selvfølgelig glemt. Selv helt inde med stranden og hvor der også var klipper var der masser af store og flotte fisk.

Sardinien Magnus snorkler - www.vangelyst.dk

“Så stor” råber Magnus faktisk her og viser med hænderne, hvor stor den fisk han lige har set var 🙂

Sardinien Arbatax Tropic Pool - www.vangelyst.dk

Sardinien Magnus - www.vangelyst.dk

Sardinien Arbatax Park hotel - www.vangelyst.dk

Sardinien Alma vandet - www.vangelyst.dk

Sardinien Cala Biriola - www.vangelyst.dk

Nu glæder jeg mig mig til at vi snart skal en uge i sommerhuset på Fanø – det er sååå længe siden vi har været derovre. Så kryds lige fingre for at sommeren kun lige er begyndt – vi vil så gerne have lidt sol og varme når vi skal der over.

ENGLISH: I cannot believe that it is already two weeks since we came home from our holiday on Sardinia. Here are a few pics. Press “transtale” in the top menu to read the text in English.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.