Køkkenrenovering

Vi har renoveret køkken for meget få midler i vores lille hus. Det er nemt at finde fine brugte køkkener og det samme med hvidevarer. Man kan komme langt for få midler.

Vi er meget snart færdige med at renovere det lille hus vi købte for ca. 7 måneder siden, som skal bruges til udlejning – du kan læse mere om det HER. Jeg har ikke fået skrevet meget om det her på bloggen – men på instagram er der highligts i story, hvor du er velkommen til at følge med på @nina.berggreen.

Køkkenet vær nærmest ikke eksisterende, da vi overtog huset – dvs. der var da et gammelt komfur og emhætte af den slags jeg kan huske fra min barndom – men ingen af delene virkede. Ud over det kun to køkkenskabe og en håndvask. Men det fede ved det er, at så kan man selv bestemme hvordan et nyt køkken skal være.

Vi besluttede ret hurtigt at rive en væg ned så det blev et køkken-alrum i forlængelse af stuen. Så lige i samlingen mellem køkkengulvet og trægulvet som man kan se på billedet ovenover, var der en væg mellem rummene.

Køkkenet er købt brugt og var noget af det første jeg købte efter vi havde overtaget huset. Jeg må dog indrømme at jeg en anden gang nok ville have lidt mere is i maven og vente og se om der ikke skulle komme noget i bedre stand – og så give lidt mere for det. Køkkenet er dog i en god kvalitet fra Kvik med massive låger – men noget mere slidte og skrammede end der stod i annoncen og man kunne se på billederne. Emhætten mangler lige at blive sat til, men ellers er resten færdigt.

Alle hvidevarer er også brugte og det samme er vask og armatur. Selv vinduerne er nogle jeg har fundet brugt. Bordpladen er dog købt ny og det samme er gulvet.

At rive en væg ned betød også nye lofter og nyt gulv – men det har været det hele værd synes jeg. På billedet ovenover kan man fornemme hvor lyst og åbent det hele er blevet. Vi joker ind imellem med at vi næsten selv skulle flytte ind 🙂 – selvom det nok ville blive lidt trangt med 5 personer på 84 kvm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.