Inspiration board til Photography & Lifestyle workshop med Christina Greve

Inspiration board

Lige nu er jeg i gang med en online foto-workshop med fotograf Christina Greve – det er super spændende! Forløbet strækker sig over 10 uger og jeg har netop afsluttet den første uge.

inspiration board blog

Hjemmeopgaven til uge 1 er at lave en inspirations collage (hvis det hedder det på dansk) – med de billeder som inspirerer en og som man falder for. Mange af de andre på workshoppen har lavet dem digitalt. Det kunne jeg også have gjort, men jeg har valgt at udfordre mig selv – og besluttet at det skal laves med billeder fra nye og gamle blade og magasiner. På den måde tvinger jeg mig selv til at se nærmere på billederne – men samtidig at bruge det udvalg jeg har til rådighed, og som dermed er noget mindre, end hvis jeg havde lavet det digitalt. Med et begrænset udvalg af billeder bliver mit ‘inspiration board’ nok ikke helt ikke er perfekt i forhold til de billeder jeg allerhelst ville have valgt, men det handler for mig også om at jeg skal acceptere, at det ikke altid behøver at være perfekt!

inspiration board blog

Jeg har også leget lidt med filtre og farver og har lavet billederne i dette indlæg lidt støvede for at prøvet noget nyt og øve mig på nye teknikker. Den første uge har været spændende og jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med uge 2 i morgen 🙂

ENGLISH: I’m doing at photo workshop at the moment. Home assignment for week one is to make an inspiration board – with the images that inspire you. Many of the others at the workshop made ​​them digitally. I could have done that too, but I chose to challenge myself – and decided that it should be made with photos of new and old magazines. In this way I force myself to look at the pictures – but at the same time using the selection I have available, which is less than if I had made it digitally. With a limited selection of images my inspiration board will not be perfect compared to the pictures I would have chosen the most, but for me it is also about that I must accept that it does not always have to be perfect!

Nina Jochumsen / Vangelyst

6 tanker om "Inspiration board til Photography & Lifestyle workshop med Christina Greve"

 1. Det ser rigtig godt ud! Er det et kursus man kan springe på når som helst, eller følger man en startdato etc.. ?
  Tror forresten det rette ord er et moodboard.. 🙂

  • Hej Sine,

   Jeg tror der er lukket for tilmelding denne gang, men du kan gå ind på christinagreve.com og skrive dig op til hendes nyhedsbrev – så får du info om nye kurser og workshops.

   Knus Nina

 2. Pingback: Den flotteste buket blomster til ingen penge / DIY billige blomster buket med liljer | www.vangelyst.dk

 3. Pingback: Portræt - fotokursus / Photo & Lifestyle workshop med Christina Greve | www.vangelyst.dk | www.vangelyst.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.