Hulebyggeri

Karl i sansegynge - www.vangelyst.dk

Alma og Karl har været ude næsten hele dagen – det har leget i en stor sandstak med Karl’s landbrugsmaskiner, hoppet på trampolin, spillet forbold – og så har de brugt rigtig lang tid på at bygge hule.

Hjemmelavet hule - www.vangelyst.dk

Det er virkelig skønt når de gider være ude og bruger hele dagen på at være opslugt i leg. Jeg husker fra min egen barndom hvordan tiden nærmest kunne føles som uendelig – og vi var ude fra morgen til aften og forsvandt ind i vores egen verden.

Karl klatrer i træer - www.vangelyst.dk

Karl elsker at klatre i træer og fik moslet sansegyngen ret højt op i et træ. Tror måske lige Ulrik skal tjekke efter i morgen for at være sikker på den bliver hængende…

Kander i hulen - www.vangelyst.dk

Alma holder sig nede på jorden – hun har gang i restaurant og køkken i hulen – nu ved jeg pludselig hvor mine køkkenting forsvinder hen 🙂

Lanterne i hulen og sansegynge - www.vangelyst.dk

Alma i hulen - www.vangelyst.dk

Afslapning i sansegynge - www.vangelyst.dk

Ind imellem kan man også trænge til at slappe lidt af og nyde stilheden og naturen. Karl ser i hvert fald ud til at hygge sig.

ENGLISH: Today my two youngest children enjoyed playing outside. Press “transate” in the top menu to read the text in English.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.