Hulebyggeri

Karl i sansegynge - www.vangelyst.dk

Alma og Karl har været ude næsten hele dagen – det har leget i en stor sandstak med Karl’s landbrugsmaskiner, hoppet på trampolin, spillet forbold – og så har de brugt rigtig lang tid på at bygge hule.

Hjemmelavet hule - www.vangelyst.dk

Det er virkelig skønt når de gider være ude og bruger hele dagen på at være opslugt i leg. Jeg husker fra min egen barndom hvordan tiden nærmest kunne føles som uendelig – og vi var ude fra morgen til aften og forsvandt ind i vores egen verden.

Karl klatrer i træer - www.vangelyst.dk

Karl elsker at klatre i træer og fik moslet sansegyngen ret højt op i et træ. Tror måske lige Ulrik skal tjekke efter i morgen for at være sikker på den bliver hængende…

Kander i hulen - www.vangelyst.dk

Alma holder sig nede på jorden – hun har gang i restaurant og køkken i hulen – nu ved jeg pludselig hvor mine køkkenting forsvinder hen 🙂

Lanterne i hulen og sansegynge - www.vangelyst.dk

Alma i hulen - www.vangelyst.dk

Afslapning i sansegynge - www.vangelyst.dk

Ind imellem kan man også trænge til at slappe lidt af og nyde stilheden og naturen. Karl ser i hvert fald ud til at hygge sig.

ENGLISH: Today my two youngest children enjoyed playing outside. Press “transate” in the top menu to read the text in English.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.