Hjemmeopgave – “dark & moody flowers”

Tulipaner christina greve photography workshop - www.vangelyst.dk

Sidste uge blev jeg udfordret ret meget på Christina Greve’s Lifestyle photography kursus – hjemmeopgaven var at tage “dark & moody” blomsterbilleder.

Jeg elsker den type billeder – men har aldrig rigtig selv forsøgt mig med stilen…

“dark & moody” var da heller ikke helt let – faktisk ret svær. De første mange forsøg blev derfor også kasseret. Selvom jeg var ved at gå helt i baglås og slet ikke følte der var noget, der fungerede – blev jeg alligevel ved med at prøve. Sådan en process er samtidig fantastisk – for det er med til at rykke og udvikle en – når man ikke giver ikke op – med prøver igen og igen. Langsomt blev det bedre… heldigvis 🙂

Tulipaner christina greve photography workshop - www.vangelyst.dk

quote mistakes - www.vangelyst.dk

Emnet i denne uge er mad og hjemmeopgaven er “morgenmad” – jeg havde egentlig satset på at lave det i weekenden – men jeg er taget over i sommerhuset på Fanø sammen med Karl og Alma (Ulrik og Magnus kommer i morgen efter fodbold) – og jeg tror ikke lige vores morgenmad i morgen egner sig til det helt store fotoshoot. Men det kan være jeg øver mig lidt alligevel 🙂

Tulipaner / tulips - www.vangelyst.dk

Resten af weekenden skal vi slappe af, gå ture og hygge ved brændeovnen – og nå ja, så skal vi lige have ordnet lidt i sommerhuset så det er klar til udlejning 🙂

Rigtig god weekend!

En tanke om "Hjemmeopgave – “dark & moody flowers”"

  1. Jeg synes det blev nogle rigtigt skønne billeder også selvom det virkeligt er en lidt svær opgave især på denne årstid. Jeg kan især rigtigt god lide det første og det sidste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.