Georginer og genbrug i soveværelset

Sengebord med blomster - www.vangelyst.dk

I dag er det d. 1. november og jeg har lige plukket georginer i haven. Hvor dejligt er det lige?! Jeg er godt klar over at jeg snart skal have dem gravet op så de ikke går til, men jeg nyder dem lige lidt endnu.

På mit sengebord ligger i øvrige et par af de briller, som jeg har med hjemme i udvalg. Jeg skal nemlig have nye briller – men hvor er det bare svært at vælge…

Indretning af soveværelse - www.vangelyst.dk

Da vi vat på Fanø i efterårsferien fandt jeg et rigtig fint billede af et sejlskib i den lokale genbrugsbutik. Egentlig var det til sommerhuset, men jeg syntes det var så fint at jeg tog det med hjem. Nu står det og pynter i soveværelset ovenpå en gammel servante jeg har fået af min faster. Den er malet med Annie Sloan maling som du kan se HER.

Indretning af soveværelse med spejl - www.vangelyst.dk

Det stribede tapet fra Borås Tapeter er jeg stadig rigtig glad for. Det er kun sat op på endevæggen, men giver en super fin effekt og stemning.

Indretning soveværelse med stilleben - www.vangelyst.dk

Ellers ligner resten af soveværelset og det lille stilleben sig selv.

Når jeg tænker over det er det meste af indretningen i soveværelset genbrug.

– Spejlet har jeg arvet af en veninde
– Sengebordene har jeg fundet i Den Blå Avis og malet
– Kurven med tæpper er en gammel fransk jernkurv fra Stalden i Hejls
– Servanten er fra min faster
– Lampen har jeg overtaget fra min svigerfars kone
– Klædeskabet er brugt

Sengetæppet kan jeg måske købt fra nyt – men det er over 15 år siden – så jeg kan faktisk ikke huske det 🙂

Jeg mangler stadig at få lavet en ting i soveværelset… Jeg har nemlig en plan om at lave en sengegavl af murertreller – og måske en bænk for enden af sengen. Nu må vi se – måske bliver det for meget… Skal også lige se om jeg kan få tømreren med på ideen – det går trods alt ca. dobbelt så hurtigt når han går i gang 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.