DIY // Tavlemaling på flasker

Tavlemaling flasker blackboard paint - www.vangelyst.dk

Der er efterhånden flere der har spurgt hvad det var for nogle etiketter jeg havde brugt på flaskerne med brombærlikør. Det er slet ikke etiketter – det er tavlemaling – smart ik’?

opskrift brombær likør

Det er super let at lave – det eneste man skal bruge er malertape, en pensel og noget tavlemaling.

Flasken rengøres godt både ud- og indvendigt først. Malertapen sættes på flasken, så den omkranser det flet, der skal være “etikette” – og herefter maler man direkte på flasken.

Jeg gav flaskerne to lag maling og der blev lidt striber efter penslerne (det var også en ret dårlig pensel jeg brugte)… Man kan også bruge en lille rulle, hvis man ikke kan lide penselstregerne – eller bare en rigtig god pensel.

Tavlemaling flasker malertape - www.vangelyst.dk

Når tavlemalingen er tør kan man skrive oven på den. Jeg brugte en hvid “Chalk Marker”, som kan købes i de fleste hobby forretninger eller f.eks. her på www.kreahobshop.dk.

Der kan man også købe et smart sæt med både tavlemaling, rulle, kridt og kridttush – en rigtig god idé, hvis man gerne vil lave forskellige ting med tavlemaling – f.eks. en tavle malet på et spejl eller en væg, etiketter på flasker, navnetags, bordkort eller andre kreative ting.

Tavlemaling pesler blackboard paint - www.vangelyst.dk

Jeg har en del tavlemaling til overs, som jeg helt sikkert skal lave flere sjove ting med. Og brombærlikøren smager i øvrigt fantastisk! Hvis du har brombær i fryseren bliver du altså nødt til at prøve denne opskrift 🙂

ENGLISH: Here you can see how I made the labels on the bottles for the delicious blackberry liqueur.

Nina Jochumsen / Vangelyst

2 tanker om "DIY // Tavlemaling på flasker"

  1. I am so glad I looked at the translation Nina – just glancing through the photos I thought you were using the paint in the blackberry liqueur! Your recent posts have been inspirational – I love this diet you are following – you make it look delicious.

    • Ha ha – Julie… I’m glad you looked at the translation too 🙂

      Also really happy to hear that you get inspired by the posts about the paleo diet and healthy lifestyle 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.