DIY // havebord af gamle løgkasser – garden table made from old bulb boxes

gamle løgkasser blomsterbord

For et stykke tid siden fortalte Claus Dalby på sin skønne blog at han havde fundet nogle gamle løgkasser i Holland, som Bilka ville tage hjem – læs indlægget HER.

Jeg har tidligere købt nogen ved blomsterbutikken i Fanø – men de var ret dyre…

Så da jeg så at de ville komme til salg i Bilka til 49 kr og 10 for 400 kr. sendte jeg straks min mor af sted efter 10 stk. af de gamle fine patinerede løgkasser (vi var nemlig på Fanø). Hun spurgte ret forundret hvad jeg dog skulle bruge så mange til… og for at være helt ærlig, så havde jeg faktisk ikke den fjerneste anelse, men syntes bare det var et godt tilbud 🙂

Her får I lige en idé til en simpel måde at bruge kasserne på – nemlig som et lille havebord. Den nederste kasse vendes på hovedet så den står på ben og resten sættes ovenpå – jeg har brugt 5 stk. i alt.

Jeg vender tilbage med flere billeder af buketten med de vilde blomster, som jeg plukkede søndag morgen mens resten af familien sov og jeg hyggede mig med mit kamera og en gåtur i mosen.

ENGLISH: I have bought these old bulb boxes which I have turned into a little garden table. Press TRANSLATE to read the text above in English.

Nina Jochumsen / Vangelyst

6 tanker om "DIY // havebord af gamle løgkasser – garden table made from old bulb boxes"

  1. Pingback: Septembermorgen i haven | www.vangelyst.dk

  2. Pingback: Opbevaring af georginer om vinteren | www.vangelyst.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.