Blomster fra haven

Vilde blomster fra haven - www.vangelyst.dk

Nogen gange nænner jeg næsten ikke at plukke blomster til at stille indenfor – men i dette vejr, hvor man alligevel ikke er ret meget ude og kan nyde haven, synes jeg det er rart med en frisk buket indenfor, så vi kan få lidt glæde af alle de skønne blomster.

Violfrøstjerne - www.vangelyst.dk

Jeg elsker violfrøstjerner – men af en eller anden grund synes jeg ikke jeg har så mange i haven, som jeg har plantet de sidste par år… måske er jeg kommet til at luge dem væk i foråret eller også er jeg kommet til at grave dem op når jeg har flyttet stauder… Men heldigvis er der da et par stykker endnu.

Blomster fra haven - www.vangelyst.dk

 Jeg skal faktisk snart have efterlyst lidt stauder til et par nye bede jeg er kommet til at lave… Tænker der måske er nogle af mine venner eller naboer som trænger til at få tyndet lidt ud i deres bede 🙂

Vilde blomster fra haven - www.vangelyst.dk

Nu står buketten i forgangen og byder gæster velkommen.

Blomster fra haven - www.vangelyst.dk

I morgen arbejder jeg hjemmefra, så jeg kan være lidt sammen med børnene – især Karl og Alma driller hinanden ret meget, så det er vist meget godt jeg lige er hjemme og at det snart er weekend 🙂

ENGLISH: Here are flowers from my garden. The weather is bad anyway so we don’t go much outside these days and therefore it is nice to have some flowers in the house we can enjoy.

4 tanker om "Blomster fra haven"

  1. Hvor er de bare smukke, de blomster. Og du har ret, man kan lige så godt prøve på at få lidt sommer inde i stuen, når den alligevel ikke viser sig i haven. Personligt synes jeg at have blomster og vilde blomster er noget af det smukkeste!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.