Aktiv sommerferie på Playitas

Igen i år (2013) var vi på Playitas på Fuerteventura. Vi var der også sidste år – det er bare et skønt sted!

I år var vi af sted lidt senere end sidste år og det kan anbefales, hvis man har børn med. Det betød nemlig at “Kids sports academy” var i gang med masser af sport og oplevelser for ungerne!

Vores deltog i mange af aktiviterne men noget af det bedste var “tri4fun” som var triathlon for børn med 3 dages træning og et afsluttende mini tri-stævne. Jeg tror jeg skriver et helt indlæg om det senere.

Ellers er det bare et skønt sted med fantastisk mad (meget vigtigt 🙂 ) – hvor man kan forene sport og træning med afslapning og sjove oplevelser.

Selvom vi havde ret travlt med at komme rundt med børnene til diverse sports aktiviteter (3 børn i tre forskellige aldersgrupper = 3 forskellige hold…pyyhh) nåede vi også selv at dyrke en del motion.

Hver morgen stod jeg tidligt op og deltog i Morning Suntation og et lille “morning-run” på ca. 2 km – så ikke ret langt, men en super dejlig måde at starte dagen på.

Herefter mødtes vi alle til morgenmad – bare så lækker morgen buffet – og kunne sagtens forenes med Stenalderkost, selvom jeg ikke spiste 100% paleo under ferien.

Ulrik var i mortionscenter hver dag og var desuden med på nogle mountainbiketure, et løb og et par forskellige hold.

Jeg var hver dag med på et hold eller to (et om formiddagen og et om eftermiddagen). I år var der bl.a. boot-camp, body-toning, step og fitt-ball. Jeg var også med i 5 km løb – men det behøver vi vist ikke snakke mere om… det var alt for varmt at løbe!! (I know – bad excuse… men det var f….. varmt).

Ind imellem var der også tid til at slappe af i poolen, gå en tur, besøge nabobyen, spille mini-golf osv.

Playitas_triatlon_ferie

Vi har talt om at prøve Club La Santa Sport næste år… meeen der venter også lige et nyt køkken til foråret, så der skal vist lige spares lidt sammen først! – men så er det jo dejligt at have nogle gode minder og oplevelser at tænke tilbage på.

Nina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.