Tag med i Claus Dalby’s have

På besøg i Claus Dalby's have - www.vangelyst.dk

Jeg var så heldig at få lov til at besøge Claus Dalbys vidunderlige have sidste år. Det var en fantastisk oplevelse.

Jeg havde ellers en mindre krise, da jeg opdagede at jeg havde glemt batteriet til mit kamera!! Heldigvis møde jeg en rigtig rar fyr, som hedder Mathias Emil, og han var så sød at låne mig sit batteri til hans kamera – og så gik det ellers bare derudaf med at få taget nogle billeder i en fart!

Jeg ville gerne have taget flere og en del blev ikke gode fordi jeg simpelthen havde så travlt med at få taget nogle billeder og derfor ikke koncentrerede mig nok – men jeg er så glad for at jeg trods alt fik taget nogle billeder med kameraet og ikke kun med telefonen.

Så tag med på en lille have-vandring i Claus Dalby’s have – lige noget man har brug for her i det grå og blæsende januar vejr 🙂

På besøg i Claus Dalby's have - www.vangelyst.dk På besøg i Claus Dalby's have - www.vangelyst.dk

Claus Dalby’s have er som sagt bare helt fantastisk! Der sker noget i alle steder og så var den bare så frodig. Noget af det jeg nød rigtig meget var de fine lange kig på tværs gennem haven, som er ret aflang. Det åbner på en måde haven op og gør den endnu mere spændende.

For enden af de lange kig er der de flotteste søjler og krukker med mos og patina – lige noget for mig 🙂

På besøg i Claus Dalby's have - www.vangelyst.dk

På besøg i Claus Dalby's have - www.vangelyst.dk

På besøg i Claus Dalby's have - www.vangelyst.dk

Det var ellers en regnfuld dag – men ind imellem klarede det op og så kiggede solen frem og vi nød hvert et sekund!

På besøg i Claus Dalby's have - www.vangelyst.dkPå besøg i Claus Dalby's have - www.vangelyst.dk

Hvis der ikke var en søjle for enden af de fine gange kunne man f.eks. finde en skjult bænk og tage en pause og nyde haven lidt fra den anden side.

Claus Dalby 09 vangelyst

Selvom vi var det et par timer fløj tiden bare af sted! Jeg håber virkelig jeg får mulighed for at komme tilbage igen en dag.

På besøg i Claus Dalby's have - www.vangelyst.dk

Til slut de fine lindetræer op mod huset, der står gemt i en dyne af blomster.

Nu sidder jeg bare og drømmer om min egen have… kunne virkelig godt bruge en havearkitekt til at tegne en haveplan til mig… Jeg har allerede fået god hjælp af en nabo, så jeg har lidt at gå i gang med til foråret, men kunne godt tænke mig at jeg kunne få lidt mere sammenhæng i haven. Og det har jeg bare ikke lige så let ved selv at finde ud af…

Hvis du vil se flere billeder fra mit besøg i Claus Dalby’s Have han du se dem HER.

ENGLISH: Pictures from my visit in Claus Dalby’s garden last year – it is the most beautiful garden I have ever seen. Enjoy the photos.

4 tanker om "Tag med i Claus Dalby’s have"

  1. Tak for dine dejlige billeder, haven bliver man aldrig træt af, jeg har været to gange og kunne sagtens komme der igen, fordi man bliver ikke færdig med haven, der er så meget at se på. Så kan sagtens forstå at du nød det, kh Margit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.