Besøg i Claus Dalby’s have – lysthuset i skovhaven

Dlaus Dalbys have - www.vangelyst.dk

Så er der lidt billeder fra mit besøg i Claus Dalby’a have – åhh, det er virkelig bare den smukkeste have! Hele haven og væksthusene var fantastiske – men specielt et sted var jeg særlig vild med – nemlig Lysthuset i skovhaven. Tryk på billederne og nyd dem i en større udgave.

Jeg havde jo desværre glemt batteriet til mit Nikon – men heldigvis tager jeg også ret mange billeder med min iPhone – se bare HER, så den gjorde et fint stykke arbejde på den første del af besøget.

ENGLISH: Pictures from the most beautiful garden i visited last week – my favourite spot was the romantic house in the garden next to the woods. Visit the Claus Dalby’s blog HERE to see more and be inspired.

2 tanker om "Besøg i Claus Dalby’s have – lysthuset i skovhaven"

  1. Pingback: pixum fotokalender - julegaveide | www.vangelyst.dk

  2. Pingback: Tag med i Claus Dalby’s have | www.vangelyst.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.