Frødeling med Storbyhaven.dk

Perle hyacinter forår - www.vangelyst.dk

I sidste uge førte en anden blog jeg følger mig videre til Storbyhaven.dk – som handler om hvordan man får opfyldt sine køkkenhave-drømme, når man bor på tredje sal og hverken har altan eller kolonihave.

Her deler Janne du af overskydende frø – og hvis du er hurtig er der måske lidt tilbage endnu – se HER. Så er det i øvrigt også en inspirerende blog, som jeg helt klart vil følge fremover.

Jeg kan sagtens sætte mig ind i hvordan Janne har det – svært ved at smide noget ud. Det kender jeg alt for godt – men kan jo heller ikke blive ved med at gemme og gemme… Derfor synes jeg da også vældig godt om ideen at give frø man ikke får brug for videre til andre, der kan få glæde dem – det er jo næsten genbrugsagtigt – noget jeg i den grad er vild med 🙂

Frødeling storbyhaven.dk - www.vangelyst.dk

Jeg fik bl.a. nogle kæmpe græskar frø og butternut squash frø – noget der passer helt perfekt til min plan om at lave en lille græskarmark til sommer. Det kunne da være sjovt, hvis vi kunne lave et kæmpe græskar som den du kan se HER 🙂

Jeg fik også lidt rødbeder og squash til køkkenhaven og en lille skovjordbær, som jeg glæder mig meget til at prøve.

Perlehyacinter - www.vangelyst.dk

Kom så med noget forår! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.