DIY // palle-plantekasse

Her er så hvad jeg gik min søndag eftermiddag til at gå med… En palle-plantekasse! Mens min mand og drengene var til fodbold – havde jeg travlt med at flytte paller og låne værktøj 🙂

IMG_3073

Jeg fandt heldigvis nogle brædder til bunden i plantekasserne, der passede i bredden – så det var bare at få dem savet til i længden. Til slut et par søm i hver side af brædderne så bunden ikke falder ud – det var faktisk ret nemt…

20130602-234628.jpg

Jeg har plantet krydderurter i de to øverste hylder og på den nederste nogle sommerblomster.

Hvis du selv har lyst til at lave en skal du bruge følgende:

  • en gammel palle (helst med brede mellemstykker)
  • nogle brædder til bund i plantekasserne.
  • sav, hammer, søm, tommestok, blyant
  • sommerblomster eller krydderurter og plantejord

IMG_3076

Jeg ved ikke helt om jeg lader den stå skrå op ad væggen eller om den skal have en skrue og stå lige ind mod væggen, men min mand vil nok mene at der ikke skal skrues noget ind i væggen – så det ender nok med at den bliver stående sådan 🙂

ENGLISH RECAP: an old pallet can easily be transformed into a plant box. All you need is some boards for the bottom of the plant box, some nails and a saw. I have planted herbs on the two upper rows and summer flowers on the lower row. 

20130522-224619.jpg

2 tanker om "DIY // palle-plantekasse"

  1. Pingback: Nem Stenaldergryde // paleo gryderet | www.vangelyst.dk

  2. Pingback: Stemningsbilleder fra dagens snevejr | www.vangelyst.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.