Valg af nyt køkken

ikea bodbyn køkken

Vi er stadig i fuld gang med at lave nyt køkken – det går dog en anelse langsommere nu hvor ferien er slut og vi er startet på arbejde lige.

Det kan godt være lidt belastende ind imellem… opvask i badeværelset, madlavning på terrassen og rod over det hele… Til gengæld giver det mig lige lidt ekstra tid til at beslutte hvilket køkken vi skal have. Jeg har hele tiden kigget på Bodbyn fra Ikea, som jeg er lidt vild med. Men i sidste uge tog jeg en runde ved nogle køkkenfirmaer for at se hvad de kunne tilbyde.

HTH Gør det selv – havde ikke noget med den slags fyldninger i lågerne jeg gerne vil have.

VORDINGBORG KØKKENET – de havde en låge der måske kunne bruges, men jeg synes den var meget flødefarvet og det tror jeg at vi vil blive trætte af i længden. En skam – for selve designet var rigtig flot.

KVIK – var midt i et ejerskifte, så de ville gerne ringe tilbage (har ikke hørt fra dem endnu)

DESIGNA – her fik jeg med det samme en hurtig betjening og en flink medarbejder tegnede køkkenet op og gav mig en pris. De var til at handle med, men prisen er stadig noget højere end den samlede pris for et Ikea køkken.

Planen er at sætte det gamle køkken op i bryggerset, men hvis det kunne lade sig gøre (læs: hvis vi kan få råd) ville jeg da rigtig gerne have nye skabe og låger der også – og helst de samme som i køkkenet.

Desuden vil jeg gerne have en stor hvid porcelænsvask men ingen af ovennævnte køkkenfirmaer har sådan en i deres sortiment – så den skal jeg ud og finde et andet sted eller satse på at den fra Ikea kan passe til andre skabe, hvilken ikke kan garanteres.

Der det bare meget nemmere når man kan få det hele i Ikea – vask, armatur, hvidevarer bordplade osv.

Så jeg er altså tilbage ved Brodbyn køkkenet fra Ikea 🙂

Bodbyn køkken IkeaSe mere på Frøken Knopp’s fine blog HER og HER.

Ikea bodbyn køkken

ikea bodbyn køkken

Der er i øvrigt 25 års garanti på Ikea’s køkkener (materiale- og fabrikationsfejl) og 5 år på hvidevarer – så det kan jo ikke gå helt galt…

ENGLISH: Thoughts about our new kitchen – I think it’s going to be an Ikea Kitchen.

En tanke om "Valg af nyt køkken"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.